PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
Avtor: Maša B.
Objavljeno: 14/06/2024

Hrana za hitrejšo rast las: 20 živil, ki jih moraš vključiti v svojo prehrano

V temu članku...
1.
Odkrij, kako biotin, vitamin C, vitamin E in železo vplivajo na hitrejšo rast las in zakaj so ključni za zdrave in sijoče lase.
2.
Nauči se, katera živila so najboljša za spodbujanje rasti las, vključno z jajci, mandlji, citrusi, avokadom, rdečim mesom in špinačo.
3.
Preberi praktične nasvete, kako vključiti ta hranila v svojo dnevno rutino in izboljšaj zdravje svojih las od znotraj navzven.

Odkrij skrivnost hitrejše rasti las z močjo prave prehrane

Si kdaj opazila, da tvoji lasje rastejo počasneje, kot bi si želela? Morda so videti suhi, lomljivi ali brez življenja? Ne skrbi, nisi edina. Zdravi in sijoči lasje so želja mnogih žensk, vendar pogosto pozabimo, da je ključ do hitrejše rasti las skrit v naši prehrani. V tem članku ti bom razkrila, katera živila so najboljša za spodbujanje rasti las in kako jih vključiti v svojo dnevno rutino. Pripravi se na popotovanje skozi svet hranil, ki bodo tvoje lase naredila močnejše, daljše in bolj zdrave.

Biotin: Tvoj najboljši prijatelj za hitrejšo rast las

Biotin, znan tudi kot vitamin B7, je eden najpomembnejših vitaminov za zdravo rast las. Pomaga pri proizvodnji keratina, glavne sestavine las. Če želiš pospešiti rast las, poskrbi, da bo tvoja prehrana bogata z biotinom. Začnimo z jajci. Jajca so odličen vir biotina in beljakovin, ki so ključne za močne in zdrave lase. Poleg tega so mandlji še ena odlična izbira. So bogati z biotinom in zdravimi maščobami, ki pomagajo ohranjati zdravje lasišča. Sladki krompir je še ena super hrana, ki vsebuje biotin in beta-karoten, ki se v telesu pretvori v vitamin A, pomemben za proizvodnjo sebuma. Če želiš, da tvoji lasje rastejo hitreje, vključuj ta živila v svojo prehrano. Jajca za zajtrk, mandlji kot prigrizek in sladki krompir za večerjo – tvoji lasje ti bodo hvaležni!
Za dolge, močne lase in manj izpadanja ti priporočamo:

Grow & Glow Serum

Serum Grow & Glow z naravnimi aktivnimi sestavinami in peptidi upočasnjuje izpadanje las in spodbuja hitrejšo rast. Lahka, ne-mastna formulacija, kise hitro vpije v lasišče, ne pušča sledov in ne obteži las.
Z dnevno uporabo ustvari optimalne pogoje za močno lasišče in korenine, hitrejšo rast las in manj izpadanja.
Preberi si več o serumu Grow & Glow...

Vitamin C: Ključ do močnih in sijočih las

Vitamin C je še en pomemben vitamin za rast las, saj podpira proizvodnjo kolagena, beljakovine, ki je ključna za močne in zdrave lase. Poleg tega vitamin C deluje kot antioksidant, ki ščiti lase pred poškodbami. Citrusi, kot so pomaranče, limone in grenivke, so odlični viri vitamina C. Poleg tega so jagode, borovnice in maline polne tega pomembnega vitamina in antioksidantov, ki ščitijo lasne mešičke pred poškodbami. Kivi in guava sta prav tako odlična izbira za povečanje vnosa vitamina C. Vključi te okusne sadeže v svojo prehrano in opazuj, kako tvoji lasje postajajo močnejši in bolj sijoči. Pripravi si sadno solato ali smoothie in uživaj v zdravih laseh!

Vitamin E: Hranilo za zdravje lasišča

Vitamin E je ključen za izboljšanje prekrvavitve lasišča, kar spodbuja rast las. Poleg tega pomaga ohranjati lasišče zdravo in preprečuje vnetja. Oreščki, kot so mandlji, orehi in pistacije, so bogati z vitaminom E. Semena, kot so sončnična, chia in lanena semena, so prav tako odlični viri tega vitamina. Avokado je še ena super hrana, bogata z vitaminom E in zdravimi maščobami, ki ohranjajo lase navlažene in zdrave. Dodaj te sestavine v svoje obroke in opazuj, kako tvoje lasišče postaja bolj zdravo, lasje pa hitreje rastejo. Pripravi si solato z avokadom in oreščki ali dodaj semena v svoj smoothie.

Zaključne misli: Hrana za hitrejšo rast las

Zdravi in sijoči lasje se začnejo z uravnoteženo prehrano, bogato z bistvenimi vitamini in minerali. Biotin, vitamin C, vitamin E in železo so ključna hranila, ki jih moraš vključiti v svojo prehrano, če želiš pospešiti rast las. Ne pozabi, da je poleg pravilne prehrane pomembno tudi, da piješ dovolj vode, obvladuješ stres in se izogibaš prekomerni uporabi toplotnih orodij za oblikovanje las. S temi preprostimi koraki boš kmalu opazila razliko v zdravju in videzu svojih las. Poskrbi za svoje lase od znotraj navzven in uživaj v hitrejši rasti las!

4 razlogi, zakaj se uporabnice odločajo za Grow & Glow serum

Od las “brez življenja”, do močnih, gostih, sijočih las z le enim preprostim korakom v tvoji večerni rutini.

S klinično testiranimi sestavinami, ki te zaščitijo pred prekomernim izpadanjem las in spodbujajo novo rast, so zdaj rezultati, ki so bili prej dosegljivi le z dragimi tretmaji v salonih, na voljo tudi iz udobja tvojega doma.

Grow & Glow ti z redno uporabo zagotavlja:
1
VRHUNSKO SIDRANJE LAS
S pomočjo acetil tetrapeptida-3 serum Grow & Glow krepi lase pri koreninah, zmanjšuje izpadanje las in spodbuja polno, gosto pričesko.
2
ZMANJŠANJE VPLIVA DHT
Z zaviranjem nastajanja DHT, znanega krivca za izpadanje las, ta serum neposredno zavira redčenje las.
3
KOMPLEKS AMINOKISLIN
S kombinacijo sestavin, ki krepijo kolagen in laminin, serum vidno poveča gostoto in prožnost las.
4
UMIRJA VNETJE LASIŠČA
Edinstvena mešanica seruma Grow & Glow znatno zmanjša vnetje lasišča in tako ustvari optimalno okolje za rast in zdravje las.
NAROČI GROW & GLOW
crossmenuarrow-right