PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
PONOVNO NA ZALOGI
ZA DOLGE IN MOČNE LASE
BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
DO 40% POPUSTA NA PAKETE
Avtor: Maša B.
Objavljeno: 15/06/2024

Hrana proti izpadanju las: 5 neverjetnih živil, ki jih moraš vključiti v svojo prehrano

V temu članku...
1.
Odkrij, kako korenje, bogato z vitaminom A in biotinom, lahko prepreči lomljenje in izpadanje las ter pospeši proizvodnjo keratina.
2.
Spoznaj moč listov karija, polnih vitaminov B in antioksidantov, ki krepijo lasna vlakna in izboljšujejo prekrvavitev lasišča.
3.
Ugotovi, kako pinjenec, amla in druga tradicionalna živila iz ajurvede lahko okrepijo tvoje lase, izboljšajo prebavo in zmanjšajo telesno toploto, kar vodi do manj izpadanja las.

Odkrij, kako lahko s preprosto spremembo prehrane preprečiš izpadanje las

Se tudi ti soočaš z izpadanjem las in tanjšanjem las? Nisi edina. V današnjem stresnem svetu, kjer so slabe prehranske in kozmetične izbire pogoste, je izpadanje las postalo običajno celo med najstniki. Toda ne skrbi, obstaja rešitev! V tem članku ti bom predstavila pet neverjetnih živil, ki jih moraš vključiti v svojo prehrano, da preprečiš izpadanje las in izboljšaš njihovo zdravje. Ta živila so podprta tako z ajurvedo kot z moderno znanostjo, zato lahko pričakuješ resnične rezultate.

Korenje: Tvoj novi najboljši prijatelj za zdrave lase

Korenje je bogato z vitaminom A, ki je ključen za zdravje las. Pomanjkanje vitamina A lahko povzroči lomljenje las, kar vodi v izpadanje. Poleg tega korenje vsebuje biotin, ki pospešuje proizvodnjo keratina, glavne beljakovine, iz katere so sestavljeni lasje. Korenje je tudi naravni blokator DHT, hormona, ki je glavni krivec za izpadanje las pri moških. Vključi korenje v svojo prehrano v obliki solat, juh ali kot prilogo k glavnim jedem. Najboljši način je, da vsak dan pred kosilom ali večerjo poješ krožnik surovega korenja, začinjenega s črno soljo, črnim poprom in limono.
Za dolge, močne lase in manj izpadanja ti priporočamo:

Grow & Glow Serum

Serum Grow & Glow z naravnimi aktivnimi sestavinami in peptidi upočasnjuje izpadanje las in spodbuja hitrejšo rast. Lahka, ne-mastna formulacija, kise hitro vpije v lasišče, ne pušča sledov in ne obteži las.
Z dnevno uporabo ustvari optimalne pogoje za močno lasišče in korenine, hitrejšo rast las in manj izpadanja.
Preberi si več o serumu Grow & Glow...

Listi karija: Skrivnost južne Indije za močne lase

Listi karija so bogati z vitamini B in antioksidanti, ki prispevajo k regeneraciji celic in spodbujajo zdravo prekrvavitev lasišča. To pomaga zmanjšati lomljenje las in izboljšati njihovo zdravje. Listi karija so tudi bogati z aminokislinami, ki krepijo lasna vlakna. V južni Indiji, kjer redno uporabljajo liste karija v svojih jedeh, imajo ljudje manj težav z lasmi. Vključi liste karija v svojo prehrano tako, da jih dodaš v svoje jedi, kot so riž, dal ali zelenjavne jedi. Lahko jih tudi preprosto prežvečiš surove, kar bo še dodatno okrepilo tvoje lase.

Pinjenec: Naravni eliksir za tvoje lase

Pinjenec, ali dobro premešan jogurt, pomešan z dvojno količino vode in začinjen po okusu, je pravi eliksir za lase. Ajurveda pravi, da je korenina izpadanja las v želodcu. Če imaš težave s prebavo, tvoje telo ne bo moglo absorbirati ključnih hranil za lase, kar vodi v njihovo oslabitev in izpadanje. Pinjenec, bogat s probiotiki in mlečno kislino, pomaga okrepiti prebavni sistem in omogoča boljšo absorpcijo hranil. Poleg tega zmanjšuje telesno toploto, kar je še en pogost vzrok za izpadanje las. Vključi pinjenec v svojo prehrano po kosilu in opazuj, kako se tvoji lasje krepijo.

Zaključek: Prehrana kot ključ do zdravih las brez izpadanja

Prehrana kot ključ do zdravih las brez izpadanja Zaključek: Vključitev korenja, listov karija, pinjenca in amle v svojo prehrano je preprost, a učinkovit način za preprečevanje izpadanja las in izboljšanje njihovega zdravja. Ta živila so bogata s ključnimi hranili, ki spodbujajo rast las, krepijo korenine in preprečujejo lomljenje. Ne čakaj več, začni danes in opazuj, kako se tvoji lasje spreminjajo na bolje. S pravilno prehrano lahko dosežeš zdrave, močne in sijoče lase, ki bodo povečali tvojo samozavest.

4 razlogi, zakaj se uporabnice odločajo za Grow & Glow serum

Od las “brez življenja”, do močnih, gostih, sijočih las z le enim preprostim korakom v tvoji večerni rutini.

S klinično testiranimi sestavinami, ki te zaščitijo pred prekomernim izpadanjem las in spodbujajo novo rast, so zdaj rezultati, ki so bili prej dosegljivi le z dragimi tretmaji v salonih, na voljo tudi iz udobja tvojega doma.

Grow & Glow ti z redno uporabo zagotavlja:
1
VRHUNSKO SIDRANJE LAS
S pomočjo acetil tetrapeptida-3 serum Grow & Glow krepi lase pri koreninah, zmanjšuje izpadanje las in spodbuja polno, gosto pričesko.
2
ZMANJŠANJE VPLIVA DHT
Z zaviranjem nastajanja DHT, znanega krivca za izpadanje las, ta serum neposredno zavira redčenje las.
3
KOMPLEKS AMINOKISLIN
S kombinacijo sestavin, ki krepijo kolagen in laminin, serum vidno poveča gostoto in prožnost las.
4
UMIRJA VNETJE LASIŠČA
Edinstvena mešanica seruma Grow & Glow znatno zmanjša vnetje lasišča in tako ustvari optimalno okolje za rast in zdravje las.
NAROČI GROW & GLOW
crossmenuarrow-right